fbpx
Любими

Любимци за месеца – март 2022

Кои са филмите, книгите, подкастите, които ни вдъхновиха този месец? Ако си търсите нещо интересно за гледане или четене – то тази статия се надявам да ви бъде полезна. Преди време опитах да стартирам подобна рубрика в блога, но за съжаление неуспешно. Е, този месец се оказа, че си имам доста нови „любимци“, които заслужават внимание. Реших да оценявам всички от 1 до 10, а линкове към всичко ще намерите в текста. Приятно четене J

Филми – Малките неща (The Little Things)

Ако ви се гледа готин трилър – препоръчвам с две ръце. Признавам, че това, което ме впечатли още от началото е актьорският състав. Просто Реми Малек и Дензъл Уошингтън в един филм ми звучеше като нещо добро за гледане и така се оказа. Филмът се разказва за сериен убиец и има доста кървави моменти, но определено държи в напрежение и има интересни обрати и развръзки.

Оценка: 9/10

Книга – Камък, ножица, хартия (Алис Фини)

Явно този месец ще сме на вълна трилъри. А този си признавам, че ми грабна вниманието от началото до края. Разчупен стил на писане, тъй като действието се развива от гледната точка на мъж, жена и от писмата, които жената пише до мъжа си на всяка тяхна годишнина от сватбата. Едно пътуване с неочакван край, един изчерпан брак, доста напрегната атмосфера, обрати. Тази книга има всичко, което добрият трилър може да предложи. Препоръчвам с 2 ръце, а доколкото разбрах скоро ще има и сериал в Нетфликс по нея.

Оценка: 10/10

Инстаграм профил – sisiangelove

Ох, няма да излъжа, ако кажа, че напоследък профилът на Сиси ми става все по-любим. Съвети за отглеждане на малко дете, пътуване, декорации, рецепти, лайфстайл и всичко е поднесено по такъв интересен и естетичен начин. Един от малкото профили, за който изобщо не съжалявам, когато губя време в Инстаграм. Атмосферата е много приятелска и приятна, а самата Сиси пък подкрепя нашия блог, за което сме й безкрайно благодарни.

Оценка: 10/10

Подкаст – Impact със Стан и Никола

Ако ви се слушат съвети за бизнес, мотивация и личностно развитие от мъже – този подкаст е за вас. Винаги съм се шегувала с Теди, че ние сме женската версия на Стан и Никола, защото темите ни се припокриват и няма да излъжа, ако кажа, че сме се замисляли за подкаст. Времето ще покаже. А техните епизоди са пълни с интересни и полезни гости, които са достигнали до доста върхове в развитието си. Любимият ми епизод е с Божидар Балевски, който толкова увлекателно разказва за крипто и инвестиции, че дори и на мен ми беше интересно да слушам.

Оценка: 10/10

Бонус – YoloBook

YoloBook предлагат персонализирани албуми със снимки за спомен, които сам избираш как да подредиш. Имат приложение, с което се работи супер лесно. Просто избираш какъв албум искаш, с каква корица да бъде, кои снимки от телефона ти да съдържа и готово. Помолих ги да сменят адреса за доставка, тъй като при поръчката бях объркала нещо и веднага ми съдействаха. Изключително доволна съм както от албума, така и от обслужването им. Така че спокойно ги добавям като едни бонус любимци за този месец.

А кои са нещата, които впечатлиха вас този месец? Споделете на коментари в Инстаграм или на лично съобщение 🙂

Виж още:

Любимци на месеца – февруари 2022

Абмициозна, Мотивирана, Енергична, Позитивна. Обичам книгите, Кучетата и Спорта. А, и да уча - Дипломиран Филолог, Магистър по Международен Бизнес, Дигитален Маркетинг фен и още <3

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Любимци за месеца – март 2022 […]