fbpx
Успешни момичета

Какво да направите през декември?

Последният месец от годината е тук. Аз лично няма да си правя равносметка, защото ако научих едно нещо от тази година, то е точно колко е непредвидим животът. Ако и вие все още не сте в коледно настроение ще ви дам няколко идеи за какво може да използвате следващия месец. Все пак сме декември – ще има идеи и за подаръци. Обещавам през 2023 година да се върнем по-продуктивни и полезни отвсякога. А дотогава е време за активна почивка. Ето и нашите идеи как да прекарате месеца си приятно и полезно.

Намерете вдъхновение

Нормално е да сме изморени в последния месец от годината, а нека си го признаем – и малко изчерпани от идеи за каквото и да е. Предизвиквам ви да намерите вдъхновение. Най-добрата ми приятелка от една седмица се включва с някакви щури идеи от типа на да си правим ръчно изработени картички за празниците. И въпреки че й се посмях доволно, всъщност няма нищо лошо в това да намерите малко вдъхновение. Замислете се какво ви е приятно да правите. Сред идеите ми са рисуване с вино, Поетите live на 21-ви декември в НДК, коцерти, театър… Изобщо всичко, което ви кара да се чувствате поне малко вдъхновени и откъснати от реалността. Това са и чудесни идеи за подаръци между другото. Само казвам.

Време за себе си

Цяла година си обещаваме да отделяме повече време за себе си. Е, вече е краят на годината и май е крайно време да си спазим обещанието. Аз лично съм се отдала максимално на социален живот, тъй като това е представата ми на това да намирам време за себе си. Просто обичам да се забавлявам и да си говоря с хората. Препоръчвам ви и да намерите все пак някакво време в което да останете сами със себе си. Помислете си над това в каква посока върви животът ви и харесва ли ви. Ако ли не – време е за промяна. Ако да – радвам се за вас, продължавайте в същия дух. Важното е да сме живи и здрави. Отново идеи за подаръци – ваучери за козметични процедури, СПА почивки, дрехи, абонаментни кутии с козметика и книги и като цяло всякакъв вид грижа за себе си. Моля, пак заповядайте.

Запишете целите си за 2023

Просто няма да съм аз ако не напомня да запишем целите си за следващата година. Аз лично много обичам да го правя и да следя на следващата година дали съм успяла да изпълня повечето от тях. Е, все още не съм изпълнила всичко, но пък завърших Дигитален маркетинг в Софтуни. И може би скоро ще се развивам в ново направление. Искрено вярвам, че когато запишем целите, мечтите или просто задачите си на хартия сме по-склонни да ги изпълним. Е, да прочета 50 книги за година май ще си остане вечната ми мечта в GoodReads, но кой знае – животът е пред нас. Така че момичета и момчета – смело пишете за какво мечтаете и може би догодина ще сте изпълнили поне половината си цели. Сега погледнах че съм изпълнила 15 от 23 – хич не е лошо. Определено ме накара да се почувствам поне малко по-успешна тази година. Продължаваме напред.

Почивайте активно

Времето за почивка е не по-малко важно от времето за работа. Все пак телефонът ви се изключва и не работи ако не го заредите, нали така? Така че смело си отделете време за почивка. Това, разбира се, не значи да лежите на дивана, ако не ви харесва да го правите. Означава обаче да отделите достатъчно време за срещи със семейство, приятели, зимни спортове и развлечния, четене на книги и изобщо каквото ви душа иска. Просто се опитайте да се настроите на вълна почивка и добро настроение и ще имате един много по-продуктивен и полезен месец. А от другата година се захващаме отново със задачите да станем най-добра версия на себе си. Нали така?

За финал

Пожелавам ви последният месец от тази година да бъде прекрасен. Изживейте хубави емоции, насладете се на почивните дни, на времето с близките хора, защото то е безценно и не се връща. Бъдете здрави и щастливи. В крайна сметка важното е да се чувстваме добре независимо какъв период от годината е. Ние с Теди обещаваме, че ще направим всичко по силите си да ви помагаме и през новата да постигаме заедно целите си. Приятно изкарване на празниците на всички 🙂

ВИЖ ОЩЕ:

Книги, които ме вдъхновиха

Идеи за подаръци

Абмициозна, Мотивирана, Енергична, Позитивна. Обичам книгите, Кучетата и Спорта. А, и да уча - Дипломиран Филолог, Магистър по Международен Бизнес, Дигитален Маркетинг фен и още <3